SMISEL IN POMEN UMETNIN

ENERGIJSKA MOČ SLIKE

V umetnine Jožice Jenko je prelita energija. Slike so narejene po predhodno pripravljenem miselnem načrtu in imajo natančno določen smisel ter pomen. Kompozicija, izbor barv in svetlob ter kristali s svojimi lastnostmi ustvarjajo harmonijo in blagodejno vplivajo na posameznika. Umetnine bogatijo namenski informirani kristali, ki imajo posebno moč, saj delujejo na frekvenci ustvarjanja blagostanja, harmonije in ravnovesja. Svojo moč pa prenašajo iz generacije v generacijo.

SLIKA ZA ZNANJE

Slika za znanje je namenjena otrokom, šolajočim mladostnikom in mladim po zaključenem šolanju. Umetnina z informiranimi kristali ustvarja umirjenost, izboljšanje koncentracije in hitro pomnjenje. Usmerja k doseganju odličnih rezultatov, ustvarjanju in doseganju ciljev ter zagotavlja uspeh na delovnem mestu.

SLIKA DRUŽINSKA HARMONIJA

Družinska harmonija ustvarja varnost, radost v družini in rešuje konflikte. Informirani kristali urejajo odnose v družini, ki jih generacije predajajo svojim naslednikom.

SLIKA DENAR V DRUŽINI

Slika skrbi za pritok denarja v družino, za gospodarno ravnanje, usmerja energijo v odpiranje novih poti za zaslužek ter skrbi za družinsko eksistenco.

SLIKA ZA PODJETJE

Neprecenljiva vrednost energije in delovanja žive slike za uspešno poslovanje podjetja. Slika skrbi in čuva podjetje pred vdorom tujih energij. Vodi podjetje v uresničevanje njegovih ciljev in je vsakodnevni spremljevalec komunikacije, harmonije, dela in radosti.

SLIKA ZA DENAR V PODJETJU

Pritok denarja v podjetje in zaščita podjetja pred finančnimi problemi. Je čudovita harmonija v povezavi in delovanju s sliko za zaščito podjetja, ki kot dvojčka skrbita za razcvet podjetja.

ENERGIJSKA MOČ SVEČE

Sveče imajo natančno določen smisel in pomen. Svojo moč usmerjajo v vnaprej določene cilje, ki povečujejo naše sposobnosti in potenciale. Ko jo prižgemo, sveča s posebno formulo na točno določeni frekvenci ustvarja energijo, ki jo usmerja v uresničitev njene naloge. Te frekvence so merljive z radiestezijo. S svečami tako ustvarjamo ravnovesje v našem telesu, sproščamo stres, napetost in nemire ter pridobimo svežo energijo za delo ali aktivno preživljanje prostega časa.

SVEČA ZA KARIERO (rdeča)

Sveča s posebno nalogo usmerja k pravilnemu odločanju v družini, pri otrocih in na karierni poti. Uresničuje posameznikove cilje in želje ter je idealna za vodenje. S prižiganjem sveče poskrbimo za ravnovesje vseh energij.

SVEČA ZA DENAR (belo-zelena)

Ima nalogo pridobivati denar, saj vibrira na točno določene frekvence, ki posamezniku odpirajo nove poslovne poti in izboljšujejo materialno eksistenco. S prižiganjem sveče za denar tudi izboljšamo potenciale za boljšo komunikacijo in tako lažje dosegamo zastavljene cilje.

SVEČE ZA NOVE IDEJE

Sveče posamezniku odpirajo nove poti in spodbujajo kreativno razmišljanje. Lastnik sveče tako pridobiva nove ideje in cilje ter optimalne rešitve za uresničevanje ciljev in realizacijo idej.

SVEČE ZA ŠOLO

Posebne sveče spodbujajo koncentracijo in pomnjenje ter umirjajo. Večajo sposobnosti in potenciale za določene miselne procese, ki so potrebni pri posameznem šolskem predmetu. Z določeno metodo uporabe sveče se poveča otrokova usmerjenost k cilju in doseganje odličnih rezultatov.

SVEČA ZA ČISTO MISEL (bela)

Preprečuje stres, rešuje konflikte in ustvarja čisto misel. Posledično lahko kljubujemo dnevnim pritiskom in smo napolnjeni z novo, svežo energijo.

SVEČA ZA ZDRAVJE (modra)

S posebno formulo ohranja zdravje, odvzema bolečine in ustvarja ravnovesje energij v telesu.

SVEČA ZA HUJŠANJE (rumena)

Sveča vibrira na centre, ki so ključni za pomoč pri hujšanju, odpravljanju napihnjenosti, spodbuja izločanje odvečne tekočine iz telesa. Hkrati nas usmerja k prehranjevanju s pravilno prehrano, ustvarja občutek lahkosti in nam daje novo, svežo energijo za delo in aktivno preživljanje prostega časa.

SVEČA ZA LJUBEZEN (rdeča)

Usmerja k izbiri pravilnega partnerja in odpira pot božanski ljubezni med partnerjema. Rešuje konflikte v odnosu in ustvarja ter ohranja harmonijo.

SVEČE  ZA MLADOPOROČENCE

Za srečo mladoporočencev, njuno blaginjo, uspeh, kariero in zdravje. Sveča pomaga dosegati skupne cilje in v skupno življenje prinaša radost in harmonijo. Sveče se ne prižiga.

SVEČE ZA NOVOROJENCE

Sveča deluje na frekvenci radosti, zadovoljstva in zdravja. Ustvarja harmonijo v družini in novorojenca usmerja po pravi življenjski poti. Sveče se ne prižiga.

SVEČE ZA PRIJATELJSTVO

Sveča v življenje posameznika privablja prave prijatelje in pomaga ohranjati pravo prijateljstvo. Sveče se ne prižiga.

 SVEČA ZA KRST (Ob krstu otroka)

Sveča posameznika spremlja po pravi življenjski poti in privablja srečo, zdravje, uspeh, radost in harmonijo. Sveče se ne prižiga.

SVEČA ZA SVATE

Sveče delujejo na frekvenci smeha, dobre volje in radosti. V posameznikovo življenje prinaša veselje in harmonijo. Sveče se ne prižiga.

SVEČE Z INFORMIRANIMI KRISTALI SWAROVSKY

Sveče z informiranii kristali so namenjene izpolnitvi želja na področjih, kot so družina, šola, zdravje, partnerstvo, kariera ipd. S posebno metodo prižiganja sveča vibrira na točno določeno frekvenco za uresničevanje naloge, ki jo ima.

SVEČE Z 18/24-KARATNIM ZLATOM

Sveča z zlatom pridobiva denar, nove posle ali nove službe.